نتایج جستجو برای عبارت :

8-گواهینامه HACCP چیست؟

HACCP یا سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرایند است که خطرات را شناسایی می‌کند ممکن است در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش می‌دهد.
چرا HACCP مهم است؟HACCP مهم است، زیرا اولویت بندی و کنترل خطرات بالقوه در تولید مواد غذایی استبا کنترل ریسک‌های غذایی عمده، مانند ریسک‌های میکروبیولوژیکی، مواد شیمیایی و فیزیکی و آلاینده‌های صنعتی می‌تواند به مصرف کنندگان اطمی
HACCP  یک سیستم بهداشتی است که شما را از مدیریت کارآمد ایمنی مواد غذایی مطمئن می کند و این شرایط را ایجاد     می کند که به جای انتظار برای وقوع مخاطرات بهداشتی در محصول و فراورده غذایی، روش های پیشگیرانه را طراحی نمائید.
همچنین HACCP باعث جلب اطمینان مشتریان و مصرف کنندگان از فرایند آماده سازی سفارش خود می شود و نشان می دهد که تأمین کننده به مسئولیت خود در قبال سلامت مصرف کننده پایبند است.
در واقع HACCP موثرترین روش برای رسیدن به « حداکثر ایمنی » مو
پاورپوین برنامه الگویی HACCP در همبرگر
  پاورپوین برنامه الگویی HACCP    در همبرگر   37اسلایدهمراه باتصویر تعریف همبرگر    عبارت است از گوشت چرخ  کرده حیوانات حلال گوشت   نظیر گاو،گوساله و گوسفند همراه یا بدون افزودن چربی   ،ادویه و سایر افزودنی های مجاز که به اشکال مختلف تهیه ودر بین کاغذ های مومی مجاز به صورت منجمد عرضه می گردد. •همانطور که مشاهده شد ورودهریک ازمواداولیه به کارخانه می تواند یکCCP برای فرایند تولید به حساب اید که ممکن است شا
این سیستم با ارزیابی ریسک ها و خطرات فراوری محصول غذایی یا فرایند تولید و ایجاد فرایندی که مخاطرات شناسایی شده را کنترل کند، ‌امکان پذیر و قابل دستیابی است.
سیستم HACCP  کسب اطمینان از سلامت غذا را جایگزین آزمایش محصول نهایی نموده و بر این اساس یک سیستم پیشگیری در جهت تولید غذای سالم بوجود می آید.
در سالهای اخیر HACCP بعنوان یک سیستم کنترلی موثر در سطح جهانی شناسایی و مورد استفاده قرار گرفت   و در واقع یک ابزار مهم برای حفظ سلامت مواد غذایی را ا
HACCP
به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را میتوان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.
از دیدگاه کاربردی HACCP کلیه خواسته های (Good Manufacturing Practices=GMP و Good Hygien
HACCP
به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را میتوان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.
از دیدگاه کاربردی HACCP کلیه خواسته های (Good Manufacturing Practices=GMP و Good Hygien
HACCP به معنای " تجزیه  وتحلیل خطر ونقطه کنترل بحرانی" است ویک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP  را میتوان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کار های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی(از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی )دارای کار برد بوده وبا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیند های غذایی اطمینان حاصل میگردد.
از دیدگاه کاربردی ، HACCP کلیه خواسته های (Good Manufacturing Practices)GMP و(Good
سیستم HACCP بر 7 اصل استوتر است که توسط سازمان های بین المللی پذیرفته شده است و از سال 1993 توسط کمیته مشترک سازمان بهداشت جهانی و سازمان خوار بار و کشاورزی جهان WHO/ FAO یا (CAC ) Codx Alimentarious Comission پذیرفته شده است . همچنین توسط سازمان National Adivisory ommitteon Microbiological of food پذیرفته شده است . ودر کارخانه های کشورهای ا پن , امریکا و اروپا در حد وسیعی به کار گرفته شده است .اصول هفتگانه HACCP که در قالب جملات امری تدوین شده است عبارتند از :اصل اول :موارد خطر را تجزیه وتحلیل
برای به صفر نزدیک کردن خطرا ت ناشی از عوا مل عوامل بیولوژیکی ٫عوامل شیمیایی ٫عوامل فیزیکی گفته شده است ٫ سیستم HACCP پیشنهاد شده است ٫ اجزا تشکیل دهنده این سیستم شامل وﻴژگی ها و شرایط گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای تولید ،جا به جا یی ، نگهداری، فرایند، بسته بندی ، توزیع و مصرف است . که برای هر صنعت و حتی هر کارخانه جداگانه باید تدوین شود .درغیر این صورت در شرایط فعلی که ارتباطات بین المللی رو به گسترش است و از طرف دیگر در درون کشورها ب
ولایت اهل بیت علیهم السلام و برائت از دشمنان ایشان شرط اصلی شناخت خداست
ثقة الاسلام کلینی قدس الله روحه الشریف روایت کرده است:
۱- الحسین بن محمد، عن معلى بن محمد، عن الحسن بن علی الوشاء قال: حدثنا محمد ابن الفضیل، عن أبی حمزة قال: قال لی أبو جعفر علیه السلام: إنما یعبد الله من یعرف الله، فأما من لا یعرف الله فإنما یعبده هكذا ضلالا قلت: جعلت فداك فما معرفة الله؟ قال: تصدیق الله عز وجل وتصدیق رسوله صلى الله علیه وآله وموالاة علی علیه السلام والا
با توجه به اصول هفتگانه HACCP در پیش گفته شده ، موارد زیر برای طراحی و اجرای سیستم باید مورد توجه باشد :1_ برنامه ریزی برای تدوین اجرای HACCP باید به طور جداگانه برای هر صنعت و حتی هر یک از کارخانه های صنعت خاص انجام گیرد .2_ گزینش اعضای تیم اجرایی شامل تخصصهای لازم مانند میکروبیولویست _شیمیست ،تکنولویست ، متخصص در امو بهداشت و مانند اینها، از بین کار کنان داخل کارخانه یا دانشگاه و مراکزوهشی و واحدهای مشابه از خارج کارخانه .3_تعریف کاملی از وﻴگی های
این مجموعه در زمینی به مساحت 43000 مترمربع و با زیر بنای 11000 مترمربع 23000 متر مربع محوطه سازی و 9000 مترمربع فضای سبز احداث شده است. این شرکت با برخورداری از ظرفیتهایی همچون نیروی انسانی کارامد، خط تولید، ایزو های مدیریت کیفیت، تاسیسات زیر بنایی و سابقه دیرینه و درخشان خود انواع محصولات کنسروی وفراورده‌های خام آبزیان را تولید می کند.
 
افتخارات و استانداردهای شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس:
دارای مجهزترین آزمایشگاه واحد تحقیق و توسعه
صادر
این مجموعه در زمینی به مساحت 43000 مترمربع و با زیر بنای 11000 مترمربع 23000 متر مربع محوطه سازی و 9000 مترمربع فضای سبزاحداث شده است. این شرکت با برخورداری از ظرفیتهایی همچون نیروی انسانی کارامد، خط تولید، ایزو های مدیریت کیفیت، تاسیسات زیر بنایی و سابقه دیرینه و درخشان خود انواع محصولات کنسروی وفراورده‌های خام آبزیان را تولید می کند.
 
افتخارات و استانداردهای شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس:
دارای مجهزترین آزمایشگاه واحد تحقیق و توسعه
صادر
خواص کشک
کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، غلیظ کردن یا خشک کردن دوغی تهیه می شود که پس از کره گیری باقی می ماند یا از ماست بدون چربی تهیه می شود. کشک با حجم کم، ماده غذایی معجزه آسایی است و همه خواص شیر را دارا است و کلسیم، چربی، نمک و ویتامین دارد. شما با خرید کشک های بهداشتی و پاستوریزه می توانید علاوه بر طعم بی نظیر آن، از خواص این ماده نیز استفاده کنید. 
سه خاصیت درمانی کشک
اسید های آلی کشک، ضد عفونی کننده دستگاه
مشخصات فنی ترمومتر دیجیتال نفوذی T شکل هانا HANNA Hi145-00
 
مناسب کنترل ایمنی مواد غذاییمطابق روش  HACCP
مناسب جهت اندازه گیری دما گوشت ، مواد غذایی نیمه یخی و … (مدل های (HI145-(20/30 با پراب ۳۰۰میلی متری مناسب برای اندازه گیری دما مایعات داغ مانند سوپ و روغن داغ)
دماسنج T شکل مدل HI145 
محدوده اندازه گیری دما بین ۲۲۰تا۵۰ – درجه سانتی گراد(مدل های (HI145-(01/30 محدوده اندازه گیری ۴۲۸تا۵۸ – درجه فارنهایت موجود است)
برخورداری از فناوری CAL Check 
به همراه پراب دمایی ق
مشخصات فنی دماسنج - ترمومتر مخصوص منبع ذخیره اب و شیر هانا HANNA Hi98539
دماسنج دیجیتالی و مقاوم در برابر آب هانا مدل HI98539
مناسب جهت کنترل ایمنی مواد غذایی HACCP
دارای کابل سه متری برای اندازه گیری در مکان های گسترده و بی ثبات
محدوده اندازه گیری دما بین 80 تا 20 – درجه سانتی گراد و معادل فارنهایت
دقت نمایش 0٫1 درجه سانتی گراد
دقت اندازه گیری بین 0٫3 ± درجه سانتی گراد
برخورداری از فناوری CAL Check جهت تست سلامت الکترود
زمان خاموشی خودکار (انتخابی توسط کاربر ا
معرفی شرکت پاک
لبنیات پاستوریزه پاک یکی از معتبرترین شرکتهای تولید کننده انواع محصولات لبنی شامل انواع شیر سفید و طعم دار ، انواع خامه صبحانه و قنادی ، انواع ماست ، کره بسته بندی ، شیرخشک ، دوغ، انواع بستنی شیری و یخی  و… می باشد.
لبنیات پاستوریزه پاک در سال 1338 شمسی تحت نام شرکت لبنیات پاک تاسیس گردید . در ابتدا خط تولید و محصولات تولیدی شرکت تحت لیسانس فورمست آمریکا که یکی از بزرگترین کارخانجات تولید محصولات پاستوریزه در دنیا بوده با مدیر
آلو بخارا خشکپاک مقدار 300 گرم 
 
برند : KhoshkPak
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
شرکت «آذر میشو خشکپاک» که محصولات خود را با نام تجاری «خشکپاک» تولید و عرضه کرده، از حدود 25 سال پیش شروع به کار کرده است و یکی از برند‌های مطرح در صنعت بسته‌بندی خشکبار و حبوبات به‌شمار می‌رود. این شرکت علاوه‌بر آجیل، حبوبات و انواع خشکبار در زمینه‌ی تولید انبوه آلبالو خشک و تولید لواشک هم فعالیت دارد و محصولات آن به بازارهای خارجی هم
شامل 19 صفحه
 
دارای شماره اسلاید
دارای تصویر و آزمون های میکروبی و شیمیایی
 
در قالب word که قابلیت ویرایش و اضافه کردن مطالب دلخواه شما را نیز دارد.
 
قسمتی از این گزارش کار را در زیر مشاهده میکنید
 
مقدمه
روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد.
یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خود

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها